Cubic

 

 

 

 

Cubic -istuimessa yhdistyvät huonekalu ja valaisin. Nahkaiset käsinojat ovat vaihdettavissa muoviosiin, joiden sisällä olevat LED-valot muuntavat yksinkertaisen istuimen valonlähteeksi. Cubic sopii sekä kotiin että julkisiin tiloihin. Useat istuimet ryhmässä luovat tunnelmallista valoa suureenkin tilaan. 

Istuimen runko on maalattua metallia. Istuinosassa, selkänojassa ja käsinojissa on nahkaverhoilu. Käsinojissa on puiset kahvat, jotka tuntuvat miellyttäviltä kämmenissä ja helpottavat tuolista nousemista. 

Uutena värivaihtoehtona mustan ja valkoisen lisäksi on monivärinen, jossa sininen istuinosa, punainen selkänoja ja keltaiset yksityiskohdat.

 

Cubic voitti pronssia vuoden 2015 arvostetussa A’ Design Award & Competition -kilpailussa, kategoriassa ”Furniture, Decorative Items and Homeware Design”. Värikkäälle Cubic color -tuolille myönnettiin vuonna 2015 Top Design Selection -sertifikaatti, jonka johdosta se oli esillä Milanossa Top Design -näyttelyssä. Vuonna 2017 Cubic color voitti A’ Design Award -palkinnon ja on lisäksi esillä Venice Design 2017 -näyttelyssä, joka on osa kansainvälistä Venetsian taidebiennaalia.

Cubic mahdollistaa leikittelyn väreillä.