Spectra UX

Spectra UX -mallistoon kuuluu 4 uniikkia aurinkovarjoa, joista jokaisella on oma tarina kerrottavana. Aurinkovarjojen inspiraatioina ovat puhdas, hienostunut arkkitehtuuri, luonnon elävyys ja arvaamattomuus, Välimeren kulttuurin lämpö, sekä meren ja aaltojen virkistävä tunnelma.

Jokainen malli huokuu kaunista värien ja materiaalien tuntua, yhdistettynä äärimmäiseen toimivuuteen ja ergonomiaan.

 

Architecture

Architecture -varjo on tyyliltään malliston neutraalein ja hillityin, mutta silti ylellinen. Sen puhtaat harmaat sävyt ja selkeä, pelkistetty muotokieli sopivat erityisen hyvin moderneihin ympäristöihin.

Nature

Nature -malli erottuu joukosta parhaiten luonnon inspiroimalla suunnittelullaan, joka perustuu toistuviin maanläheisiin sävyihin ja puun tekstuureihin. Varjo sopii täydellisesti luonnonmukaiseen, rentouttavaan ja rauhalliseen ympäristöön.

Culture

Culture on malliston leikkisä ja värikäs katseenvangitsija, jonka ulkoasussa on etnisiä vaikutteita. Aurinkovarjossa yhdistyvät lämpimät punaruskean ja vaaleanpunaisen sävyt. Varjon pyöristetty muoto sekä kangas toistuvat jalustassa, mikä tuo malliin omalaatuista leikkisyyttä. 

Marine

Marine on saanut vaikutteita merestä ja aalloista sekä idyllisistä kreikkalaisista kylistä. Varjossa on kaksi kangasta, joista alempi esittää aaltojen keveyttä ja pehmeyttä. Läpikuultava kangas yhdistettynä valkoisiin ja sinisiin sävyihin luovat raikkaan lomatunnelman.

Katso hinnat ja vaihtoehdot Spectra UX -aurinkovarjoille hinnastosta

Ota meihin yhteyttä

Autamme sinua löytämään parhaiten sopivat mallit laajasta valikoimastamme