Innovatiivisia ja laadukkaita kalusteita

Kuvan vaihtoehtoinen teksti:

Adessin Oy

on Ari Korolaisen perustama kalustealan yritys. Adessin Oy tarjoaa kalustemarkkinoille innovatiivisia ja laadukkaita kalusteita. Adessin on saanut alkunsa Korolaisen suunnittelemasta Helsinki Opera Collectionista. Nimensä mukaisesti Helsingin Oopperatalon käytössä oleva sarja on nyt uudistuotannossa.

Kansainvälisesti palkittua muotoilua

Divine -valoruukku voitti pronssia vuoden 2014 arvostetussa A’ Design Award & Competition -kilpailussa, kategoriassa ”Lighting Products and Lighting Projects Design Category”. Seuraavana vuonna sama palkinto myönnettiin Cubic -tuolille kategoriassa ”Furniture, Decorative Items and Homeware Design”.

Katso kaikki suunnittelija Ari Korolaiselle myönnetyt palkinnot

Kuvan vaihtoehtoinen teksti:
Kuvan vaihtoehtoinen teksti:

Menestystä maailmalla

Syksyllä 2007 Adessin toi markkinoille Ari Korolaisen suunnitteleman Click -malliston. Click on sarja leikkisiä pöytiä, joista ponnahtelee lisätasoja. Pöytiä on kolmea kokoa; kaksi erikokoista sohvapöytää sekä suurempi pöytä, joka soveltuu ruoka- tai työpöydäksi. Lisäksi sarjaan kuuluu samaa muotokieltä puhuva nojatuoli laatikoilla.

Top Design

Vuonna 2015 kolmelle Adessin Oy:n tuotteelle myönnettiin Top Design Selection -sertifikaatti. Sen saivat Divine -valoruukku, Cubic -tuoli sekä Click -pöytä. Tuotteet julkaistiin vuoden 2015 Top Design -vuosikirjassa. Huhtikuussa osa tuotteista oli esillä Milanossa Top Design -näyttelyssä.
Kuvan vaihtoehtoinen teksti:
Kuvan vaihtoehtoinen teksti:

Rima on korkealla

Menestys A’ Design -kilpailuissa on nostanut Ari Korolaisen Designer Rankings -listan sijalle #65. Designer Rankings on A’ Design Award & Competition:in vuosittain julkaisema lista, jossa on nimetty parhaat muotoilijat ympäri maailman. (http://www.designerrankings.com) Vuonna 2016 Korolainen oli myös ehdolla A’ Designin ”Designer of the Year” tittelin saajaksi. Click -pöytä palkittiin vuonna 2016 Iron A’ Design Award:lla, ja se on ollut esillä useassa A’ Design organisaation järjestämässä näyttelyssä eri puolilla maailmaa.

Vuoden 2016 maailmanlaajuisessa Popular Designers listassa Korolainen pitää sijaa #133. (http://www.popdes.com)

Vuonna 2017 Iron A’ Design Award:lla palkittu Cubic  color -tuoli on esillä Venice Design 2017 -näyttelyssä. Näyttely on osa kansainvälistä Venetsian taidebiennaalia, ja siihen osallistuu suunnittelijoita yli kahdestakymmenestä eri maasta. 

Design Legends

Lue Ari Korolaisen haastattelu Design Legends -sivustolle

Design Legends tuo esiin kansainvälisten huippumuotoilijoiden ajatuksia hyvästä muotoilusta.

Kuvan vaihtoehtoinen teksti:
Kuvan vaihtoehtoinen teksti:

Laatua Belgiasta

Adessinin mallistoon kuuluu myös laaja valikoima Belgialaisia Umbrosa aurinkovarjoja vaativaan käyttöön. Paraflex on patentoitu seinään tai tolppaan kiinnitettävä malli. Rimbou palkittiin Pariisissa ”Paras ulkokaluste 08” -palkinnolla. Ingenua on tolppien väliin pingoitettava purjekatos.

Ota meihin yhteyttä

Autamme sinua löytämään parhaiten sopivat mallit laajasta valikoimastamme